Barcelona sai koduliigas viimase seitsme hooaja suurima kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Celta Vigo mängijad rõõmustavad järjekordse värava üle.
Celta Vigo mängijad rõõmustavad järjekordse värava üle. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallimeistrivõistlustel sai hooaja esimese kaotuse FC Barcelona, kusjuures Celta Vigole jäädi võõrsil alla üllatavalt kindlalt 1:4.

Kodumeeskond läks juba poolajapausile 2:0 eduseisus, kui täpsed olid Duran Nolito ja Iago Aspas. Teisel poolajal kasvatas Aspas veelgi Celta eduseisu ja ehkki 80. minutil lõi Neymar ühe värava tagasi, pani mängule kolm minutit hiljem punkti John Guidetti.

Viimati kaotas Barcelona seejuures koduliigas kolme väravaga 2008. aasta mais, kui võõrsil jäädi samuti 1:4 alla Madridi Realile. Viimase kümne aasta jooksul on katalaanidele aga La Ligas tegu alles teise nii suure lüüasaamisega.

Liigatabelis on Celta Vigo 13 punktiga teisel kohal, liider on sama punktisumma juures Madridi Real, kes sai tänu Karim Benzema väravatele võõrsil 2:1 jagu Bilbao Athleticust. Barcelona jätkab 12 punkti peal, sama palju punkte on ka Madridi Atleticol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles