Klavani koduklubi peatreener: see oli katastroof

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Weinzierl
Markus Weinzierl Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani 100. mäng Saksamaa kõrgliigas algas tema tööandja Augsburgi jaoks kohutavalt, sest liigatabeli viimasel real oleval Mönchengladbachi Borussial lubati kohtumise esimese 21 minutiga lüüa tervelt neli väravat. Lõpuks lõi Augsburg küll kaks väravat tagasi, kuid kindel 2:4 kaotus oli tõsiasi.

«Esimene poolaeg oli katastroof. Selliseid asju ei tohiks juhtuda,» kurjustas peatreener Markus Weinzierl pärast mängu. «Olime liiga passiivsed ja tegime liiga palju lihtsaid vigu. Ma ei tundnud oma meeskonda väljakul ära ning nüüd lähen selle peale välja, et taoline olukord mitte kunagi ei korduks. Vähemalt näitasime teisel poolajal õüles korralikku võitlusvaimu.»

Loomulikult mängis avapoolaja katastroofi juures rolli ka Ragnar Klavan, kelle esitust hindas Augsburger Allgemeine hindega 5 (skaala 1-6, 1 on parim hinne). «Eestlaselt ma juubelimängus kohutav avapoolaeg. Nii uimasena näeb teda harva. 0:4 värav algas tema valesöödust. Teisel poolajal muutus stabiilsemaks, kuid selleks ajaks oli mäng juba kaotatud,» kirjutab kohalik ajaleht.

Klavaniga sama hinde teenisid veel Tim Matavz, Dominik Kohr, Daniel Baier ja Jeong-Ho Hong. Kehvemalt hinnati vaid Konstantinos Stafylidise tegutsemist. Mängu parim oli hinde 2 teeninud väravavaht Marwin Hitz.

Kapten Paul Verhaegh (keskel) elab end välja. Foto: Scanpix
Kapten Paul Verhaegh (keskel) elab end välja. Foto: Scanpix Foto: INA FASSBENDER/REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles