ManU uue staari püss paugub jätkuvalt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Martial
Anthony Martial Foto: SCANPIX

Septembri esimesel päeval liitus Manchester Unitedi jalgpallimeeskonnaga Inglismaal üsna vähe tuntud 19-aastane prantslane Anthony Martial, kelle eest käidi välja 36 miljonit naela. Nüüd on mehel uue koduklubi eest kirjas neli mängu ja neli väravat. Inglased võrdlevad teda noore Thierry Henry' ja Nicolas Anelkaga.

Viimati sahistas Martial võrku eilses liigakarika kolmanda ringi mängus, kus United võitis 3:0 Ipswich Towni. Martial sekkus vahetusest 70. minutil ja lõi värava päris mängu lõpu eel. Lisaks temale said jala valgeks ka Wayne Rooney ja Andreas Pereira.

Inglismaa kõrgliigas on Martial löönud kahe mänguga kolm väravat. Ainus mäng, kus 19-aastane noormees tabamust kirja ei ole saanud, oli Meistrite liiga kohtumine PSVga.

Liigakarikas oli üllatusele lähedal neljandal liigatasemel mängiv Carslie United, kes kaotas alles penaltite järel Liverpoolile. Chelsea võitis 4:1 Walsalli ja Arsenal 2:1 Tottenhami. Newcastle United kaotas 0:1 Sheffield Wednesdayle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles