Maailmakuulsad lumelaudurid esitlevad Tallinnas oma uusi filme

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halldor Helgason
Halldor Helgason Foto: MAT Team

28. septembril saabuvad Tallinnasse teist aastat järjest maailmakuulsad lumelaudurid vennad Halldor ja Eiki Helgason ning Kevin Bäckström ja Tor Lundström, kelle uusimad filmid «Mäster Bäy Täble» ja «BYND X MDLS The Movie» esilinastuvad samal õhtul kino Sõprus ekraanil. Kui õhtul kohtutakse meestega kinos, siis päeva jooksul on nendega võimalik suhelda ka Surfhouse Tallinna esinduspoes.

Tegemist on Euroopa edukaimate lumelauduritega, kellel ette näidata mitmeid medalivõite, häid võistlustulemusi ning terve arhiivitäis kultuslikke lumelauavideosid. «Mäster Bäy Täble» on poiste värskeimaks filmiks, kuhu on kõik eelmise hooaja parimad trikid kokku monteeritud ja nagu alati, ei puudu ka fenomenaalne külalisosa, millest võime hea õnne korral ka mõne Eesti sõitja avastada.

Islandilt pärit Halldor Helgason võitis aastal 2010 talvisel X-Gamesil big air'i kuldmedali ja koos vanema venna Eikiga pandi alus sellistele kaubamärkidele nagu Lobster Snowboards, Switchback Bindings ning Hoppipolla. Halldor ja Eiki võtavad ka seekord kaasa Monster Energy tiimikaaslased Kevin Bäckströmi ja Tor Lundströmi, kellel on see aasta ette näidata täiesti oma film «BYND X MDLS The Movie», mis on üles võetud sellistes kohtades üle maailma nagu Island, Tšiili, Venemaa, Austria, Rootsi jne.

Meet & Greet toimub Tallinna kaupluses Surfhouse, esmaspäeval 28. septembril kell 16, Pronksi 7/9, kus fännid saavad autogramme, on võimalik meistritega näost näkku kohtuda ja suhelda. Kino Sõprus filmiõhtu, mis on kõigile huvilistele tasuta, saab alguse kell 20, peale mida suundutakse edasi klubisse Red Emperors Bar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles