Pehrsson: peame minema Wembley’le ja mängu võitma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson.
Magnus Pehrsson. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson rääkis tänasel pressikonverentsil meeskonna koosseisu valikutest, viimastest ning ka eelseisvatest mängudest.

Viimastest koondise nimekirjadest on välja jäänud Henrik Ojamaa, kuid peatreeneri kinnitusel pole Ojamaad maha kantud ja kuna ta on uue tööandja Swindon Towni ridades ka mänguaega teeninud, siis jälgitakse tema tegemisi huviga.

«Henrik hakkas mängima ja see on positiivne. Henrik oli pikalt mängupraktikata, kuid see on positiivne, et ta saab mängida,» sõnas Pehrsson, kes lisas, et mingil kasvatuslikul põhjusel Ojamaad koondisest välja jäetud ei ole ning tal on tulevikus võimalik taas koondisesse murda.

Koondise esialgses nimekirjas oli sel korral ka Henri Anier, kellel on endiselt mängupraktika puudu. Pehrssoni sõnul on Anieri seganud vigastus ja tõenäoliselt ta teisipäeval avaldatavas lõplikus koosseisus ei ole. Seda muudaks peatreeneri sõnul vaid nädalavahetuse hea mäng Šotimaa esiliigas.

Peatreener vaatas ette ka eelseisvatele mängudele, kus 9. oktoobril minnakse võõrsil vastamisi Inglismaaga ning 12. oktoobril kodus Šveitsiga. Turniirtabelis hoitakse praegu kaheksa vooru järel neljandat kohta, kuid maha pole maetud ka lootusi kolmanda koha püüdmiseks.

«Asi ei ole läbi, kuid meie seis on nüüd (Sloveenia käest saadud kaotuse järel) raskem. Peame minema Wembley’le ja mängu võitma. See on raske ülesanne. Jalgpallis võib asju juhtuda. Olime eelmisel aastal punktile lähedal. See on lähenemine, millega mängule minna. Tunneme, et meeskond on teinud edasimineku. Mängime kahe tugeva tiimiga ja see on suurepräane väljakutse. Saame näha, kui raskeks suudame nende jaoks asjad teha,» rääkis Pehrsson eelseisvate mängude kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles