Tartu Rock alistas pingelises treeningmängus napilt Valmiera

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts.
Janar Talts. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond alistas koduväljakul peetud treeningmängus Läti tiimi Valmiera/Ordo 81:79. Rocki keskmängija Karolis Petrukonis võttis ligi 10 sekundit enne lõppu ründelauapalli ja tabas seejärel võiduviske. Valmiera enam allesjäänud ajaga korvini ei jõudnud.

Rock kaotas avaveerandi 14:22 ja oli poolajaks maas 38:41. Kolmanda veerandaja järel vähenes kaotusseis 57:58 peale, viimase perioodi 24:21 võiduga kallutati aga mäng enda kasuks.

Tartule tõi leedulasest mängujuht Evaldas Žabas 16, Janar Talts 14 ning Petrukonis 13 punkti. Valmiera resultatiivseim oli 18 punktiga Haralds Karlis, kes kuulus lõppenud EM-finaaturniiril ka Läti koondisesse.

Eelmisel nädalal sai Rock Rootsis toimunud kontrollmängudes võidu ja kaotuse Södertälje Kingsi vastu, suur kaotus tuli vastu võtta Tampere Pyrintölt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles