Raul Must alustas Prahas Euroopa Karikaetapil võiduga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Liis Treimann

Prahas tugeva koosseisuga sulgpalliturniiril algas täna põhiturniir, Eesti sulgpalluritest astusid väljakule olümpiapääset püüdvad Kati Tolmoff ja Raul Must. 

Võistlustel viienda paigutusega Must alistas avaringis kolmes geimis endast maailma edetabelis ligi sada kohta tagapool paikneva Kalle Koljoneni 21-17, 13-21, 21-17. Järgmine vastane on homses kohtumises Michal Rogalski Poolast.

Tolmoffile tõi loos juba esimeses ringis vastu maailma edetabelis 35. kohal asuva bulgaarlanna Linda Zetchiri. Tasavägises mängus jäi peale Zetchiri 21-16, 15-21, 21-19. Kolmandas geimis juhtis Tolmoff veel seisul 19-15, kuid seejärel võttis viimased kuus punkti ja mänguvõidu vastane.

Prahas võistlesid ka Karoliine Hõim ja Getter Saar, kes pidid alustama kvalifikatsiooniturniirilt. Saar jäi alla esimeses mängus Camilla Martensile Taanist. Hõim võitis avamängus valgevenelanna Cherniavskaya, kuid kaotas põhiturniirile pääsu otsustanud kohtumises 15-aastasele Taani lootusele Alexandra Bojele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles