Põlva Serviti sai suure võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Käsipalli Eesti meeste Meistriliiga kolmanda vooru viimases kohtumistes alistas tiitlikaitsja Põlva Serviti võõrsil SK Tapa 38:19 (18:5).

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Andreas Rikken 11 ja Carl-Eric Uibo 5 ning kaotajatel Martin Adamson 7 ja Ailar Puhasmets 5 tabamusega.

Serviti peatreener Kalmer Musting jäi suures plaanis kohtumisega rahule. «Kaitses proovisime erinevaid variante ja kõik toimis. Rünnakutel jõudsime paraku liiga kiirete lahendusteni, sest vastase kaitse polnud parim,» rääkis Musting.

«Esimesel poolajal seisis meil korralikult väravas Denis Lõokene, kuid pärast vaheaega postide vahele läinud Jürgen Lepassoni etteaste jäi kahvatuks, kuid ka meie kaitse muutus suures eduseisus hooletumaks. Rikken viskas taas kahekohalise arvu väravaid ning püüame teda hoida liiga skooritegijate pingerea tipus,» lisas Serviti juhendaja.

Tapa peatreener Elmu Koppelmann tunnistas, et tema hoolealused mängisid hõreda rivistusega. «Meil oli erinevatel põhjustel seitse meest puudu ja seetõttu pidime kasutama veel mullu C-vanuseklassi kuulunud noori. Serviti aga on tugev oma targa ja liikuva kaitsega. Nad võtsid kohtumist lõdva treeninguna ja kui oleksid järgmise käigu sisse pannud, siis saanuksid meist jagu suurema vahega,» selgitas Koppelmann.

Tabeliseis: Põlva Serviti 6 (3-st mängust), Viljandi HC 6 (3), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 4 (3), HC Viimsi/Tööriistamarket 2 (2), Aruküla SK 0 (2), SK Tapa 0 (2), Audentes SK 0 (3) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles