Wengeri kummaline avaldus üllatas noore staari agenti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Martial
Anthony Martial Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi 19-aastase ründaja Anthony Martiali agent Philippe Lamboley üllatus, kui kuulis põhjust, miks Arsenali peatreener Arsene Wenger otsustas Martiali puutumata jätta.

Arsenali treeneri jaoks ei olnud suve lõpus Unitediga liitunud ja kiiresti väravaid kõmmutama asunud Martial võõras nimi, kuid temas mees huvi ei äratanud. Wengeri analüüsi põhjal oli Martial ääremängija ning prantslane leidis, et sellel positsioonil on Arsenal piisavalt tugev ja ei vaja Martiali, vahendab Soccernet.ee.

«Anthony on moderne kesktormaja. Wengeri analüüs üllatab mind. Ta on teda väidetavalt jälginud ajast, mil ta oli veel nooruk,» ei mõistnud Philippe Lamboley intervjuus RMCga Wengeri arvamust. «Ma ei nõustu, sest Anthony lõi Lyoni noorteakadeemias olles hooaja kohta 25-30 väravat ning ei mänginud kordagi äärel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles