Kristal Kingi võimalusest: ma ei tea, miks nii kogenud mängija selle löömata jättis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel kaotas FC Levadia täna koduväljakul 1:2 Nõmme Kaljule ja sellega muutusid nende tiitlivõimalused tunduvalt kehvemaks, kuna viis vooru enne hooaja lõppu jäädakse FC Florast maha kuue silmaga.

Kui avapoolaja järel juhtis Levadia 1:0, siis teisel poolajal tekkis levadialastel võimalusi ka suuremalt juhtima minna. Parima võimaluse jättis kasutamata Tarmo Kink, kes liigselt palli sättima hakates kaotas selle sootuks.

«Sul on võimalus lüüa 2:0. Paremat võimalust, kas sulle üldse antakse? Kui sa ei löö, siis kahjuks juhtub nii nagu täna juhtus. Ma ei oska öelda, miks nii kogenud mängija niisuguse olukorra löömata jättis. Ma ei tea, mida ta seal sättima hakkas. Ta on vasakujalgne, miks ta seda parema jala peale sättima hakkas? Ma ei tea. Seda peab tema käest küsima. Fakt on see, et löömata see jäi ja karistus oli karm,» viitas Levadia peatreener Marko Kristal sellele, et nad oleksid pidanud mängu varem ise ära otsustama.

Vaata lisaks videost, miks Kristali arvates tänane mäng käest anti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles