Mourinho järjekordsest punktikaotusest: see oli Chelsea halvim poolaeg

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Laupäeva õhtul jalgpalli Inglismaa meistriliigas Newcastle Unitediga 2:2 viiki mänginud Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho nimetas kohtumise avapoolaega Chelsea poolelt halvimaks, mida ta näinud on.

Mourinho andis oma meeskonnale esimese poolaja eest «kümnepallisüsteemis hindeks miinus ühe,» vahendab Eurosport. «Jah, kindlasti,» vastas Mourinho, kui temalt küsiti, kas Chelsea tegi tema käe all peetud mängudest seni kehvima esituse. «Olen seitsme aasta jooksul pidanud väga palju mänge ja nii mõnigi neist on olnud halb. Mäletan ühte mängu 2005. või 2006. aastal Middlesbrough's, kus olime poolajaks 0:3 taga. Mõni on ikka olnud. Seekordse esimese poolaja võib ka nende hulka kanda. Kui nii mitu mängijat tegutseb individuaalselt nii halvasti, on võimatu meeskondlikult mängida,» sõnas portugallane.

Newcastle asus kolm minutit enne poolajapausi tänu Ayoze Perezi väravale teenitult juhtima ning kui 60. minutil lõi Georginio Wijnaldum tsenderduse järel teisegi värava, näis, et Newcastle võtab Chelsea vastu neljanda järjestikuse koduvõidu. Mourinho tõi aga seejärel platsile vahetusmehed ning 79. minutil vähendas Ramires kaotusseisu. Chelseale päästis viigi Williani karistuslöök neli minutit enne mänguaja täistiksumist.

Liigatabelis on tiitlikaitsja Chelsea kaheksa punktiga alles 15. real, seitsmest mängust on võidetud vaid kaks. Newcastle on üks kahest meeskonnast, kes pole seni võitnud ainsatki mängu, kolm viigipunkti annavad neile liigatabelis eelviimase 19. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles