Meistrite liiga kevadine finalist ei saa kuidagi mängu käima

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juventus kaitsja Leonardo Bonucci.
Juventus kaitsja Leonardo Bonucci. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalli kõrgliigas ei saa sugugi mängu käima tiitlikaitsja Torino Juventus, kes alles kevadel mängis Meistrite liiga finaalis. Viimati jäädi kuuendas voorus 1:2 alla Napolile.

Lorenzo Insigne ja Gonzalo Higuain viisid pisut enam kui tunniga Napoli 2:0 juhtima ning ehkki Marco Lemina lõi Juventuse poolel ühe värava tagasi, ei piisanud sellest punktide teenimiseks. Juventus on viie mänguga saanud vaid ühe võidu ja teinud kaks viiki ning praegu on nad tabelis 13. kohal. Samas on täna veel enamikul meeskondadel viienda vooru kohtumine pidamata ja nii võib tiitlikaitsja tabelis langeda vooru lõpuks veel mitu korda tahapoole.

Tabelijuht on seni kõik viis mängu võitnud ja 15 punkti kogunud Milano Inter, teisel kohal on 12 punktiga Fiorentina. Täna hilisõhtul kohtuvad liidrid  Interi koduplatsil omavahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles