Ron Dennis avalikustas McLareni järgmise hooaja sõitjad

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso (Vasakul) ja Jenson Button.
Fernando Alonso (Vasakul) ja Jenson Button. Foto: SCANPIX

Seoses juttudega, nagu kavatseks Jenson Button käesoleva hooaja järel vormel-1 sarjast taanduda, kinnitas McLareni võistkonna juht Ron Dennis, et uuel hooajal sõidavad nende tiimis jätkuvalt nii Button kui ka Fernando Alonso.

2009. aastal maailmameistriks tulnud Buttoni lahkumisest on viimastel nädalatel palju räägitud, kuna McLareni autod ei ole sel hooajal Honda jõuallikate vähese võimsuse tõttu konkurentsivõimelised. McLarenil on võimalus Buttonile järgmist lepinguaastat mitte pakkuda, kuid Dennis kinnitas, et seda siiski tehakse.

«Tema leping kehtib ja me ei kavatse seda muuta. Oleme Jensoniga sel teemal rääkinud ja talle see sobis,» lausus Dennis Sky Sportsile. Järgmine hooaeg jääb 35-aastasele Buttonile aga ilmselt vormel-1 sarjas viimaseks. Alonso praegune leping McLareniga kehtib kuni 2017. aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles