Endine meeskonnakaaslane paiskas Ronaldo kohta õhku ränki süüdistusi

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Gonzalo Higuain.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Gonzalo Higuain. Foto: SCANPIX

Praegu Napolis mängiv ründaja Gonzalo Higuain kritiseeris Hispaania väljaandele «Don Balon» antud intervjuus teravalt endist meeskonnakaaslast Cristiano Ronaldot.

«Tal on suur ego. Kui sa talle ei ütle, et ta on parim, siis ei võta ta sind oma sõbraks. Cristiano arvab, et ta on maailma parim mängija, aga tegelikult on ta ülehinnatud. Olen jaganud riietusruumi ka Lionel Messiga ja neid kahte ei anna omavahel võrreldagi,» lausus Argentina koondise ründaja Higuain Ronaldo kohta, kellega ta mängis mitu aastat kõrvuti Madridi Realis. 2007. aastal Realiga liitunud Higuain lahkus sealt 2013. aastal Napolisse ning kinnitas nüüd, et klubivahetuse üheks oluliseks põhjuseks oli just nimelt Ronaldo.

Loo muudab aga kummaliseks see, et Napoli on pärast artikli ilmumist teinud ametliku avalduse, kus väidetakse, nagu poleks Higuain väljaandega «Don Balon» üldse rääkinud.

27-aastane Higuain on juba löönud sel hooajal Napoli eest viies mängus neli väravat, kuid ka Ronaldo hooaja algus on olnud korralik. Portugallane on pidanud Reali eest kõikides sarjades seitse mängu ja sahistanud võrku kaheksa korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles