Video: tiimikaaslased läksid keset mängu pingil kähmlema

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel fotol vaidleb Jonathan Papelbon (nr 58) kohtunikuga.
Sel fotol vaidleb Jonathan Papelbon (nr 58) kohtunikuga. Foto: SCANPIX

USA pesapalliliigas MLB leidis aset ebatavaline, kuid mitte ennenägematu vahejuhtum, kui Washington Nationalsi meeskonna mängijad läksid keset kohtumist vahetusmeeste pingil teineteisega kättpidi kokku.

Kohtumises Philadelphiea Philliesiga ei olnud 34-aastane Jonathan Papelbon rahul vahetusmeeste pingile tulnud 22-aastase Bryce Harperi tegutsemisega ning meeste vahel puhkes sõnasõda. Hetk hiljem läks vaidlus füüsiliseks, kui Papelbon rabas Harperil kõrist kinni ja lükkas ta vastu seina. Tiimikaaslased suutsid mehed kiirelt lahutada ja suuremaks kakluseks ei läinud, kuid vaevalt sellised seigad Nationalsi meeskonnavaimule kasuks tulevad.

Nationalsi fännid on Papelboni peale niivõrd vihased, et algatasid Twitteris rahakogumiskampaania, mille eesmärgiks on suurepalgaline mängija klubist minema lüüa. Papelbon on endale aastatega tekitanud tüliõuna maine, sest mees suutis suupruukimise ja sõimuga tiimikaaslased marru ajada nii Bostonis kui ka Philadelphias mängides. Mullu kostitas ta Philliesi ridades kehva mängu järel vilet lasknud kodufänne sündususetu žestiga, haarates demonstratiivselt kubemest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles