Aksalu koduklubi sai valusa kaotuse, poolkaitsja õnnitles juba rivaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Aksalu
Mihkel Aksalu Foto: SCANPIX

Vaid mõni voor tagasi Soome jalgpalli kõrgliigas peamiseks tiitlipretendendiks kerkinud Seinäjoki JK, mille väravat kaitseb Eesti koondise praegune esiväravavaht Mihkel Aksalu, sai tiitlijahil valusa tagasilöögi, sest võõrsil kaotati 0:1 HIFK-le.

HIFK võiduvärava lõi 38. minutil Joni Korhonen, Aksalu tegi SJK väravas tavapäraselt kaasa terve mängu. Liigatabelis jääb SJK kolm vooru enne hooaja lõppu suurimast konkurendist Roveniemi Palloseurast maha kahe punktiga. Pärast mängu andis SJK poolkaitsja Mehmet Hetemaj ISTV-le veidravõitu usutluse, milles õnnitles Rovaniemi klubi meistritiitli puhul.

«Tiitel on nüüd nende käes, selle peale me tänavu enam ei mängi,» lausus Hetemaj intervjuus. Kui ajakirjanik arvas, et ka RoPS võib ju veel kolme mängu jooksul vääratada, sõnas Hetemaj: «Ei usu. Rovaniemi võib pidutsema hakata.»

SJK kohtub järgmises mängus kodus Tampere Ilvesega, kes on liigatabelis tosina meeskonna konkurentsis seitsmendal kohal. Eelviimases voorus sõidetakse külla praegu neljandat kohta hoidvale Turu Interile, viimases voorus aga võõrustatakse praegu eelviimasel kohal olevat Pietarsaari Jarot. RoPS mängib võõrsil kuuenda koha meeskonna Mariehamniga, võõrustab siis 9. kohal olevat KuPSi ja külastab 25. oktoobril viimases voorus tabelis viiendal kohal olevat Lahtit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles