Vanameister Ronaldinho jäi taas tööta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho.
Ronaldinho. Foto: SCANPIX

Aastatel 2004 ja 2005 maailma parimaks jalgpalluriks valitud brasiillane Ronaldinho jäi taas tööta, kui ta lahkus Brasiilia klubi Fluminense ridadest.

Ronaldinho jõudis Fluminense ridades pidada vaid üheksa kohtumist ja leping lõpetati kahepoolsel kokkuleppel, kirjutab Eurosport.

Pärast koostöö lõpetamist tänas Fluminense 35-aastast Ronaldinhot koostöö eest ning märkis, et klubile andis see periood just majanduslikult palju juurde. Samas sahistatakse, et tegelikult sai jalgpallilegendile saatuslikuks liigne peolembus ja seeõttu otsustatigi temast loobuda.

Ronaldinho parimad aastad möödusid FC Barcelona ridades, kus ta pidas 207 mängu, lõi 94 väravat ja andis 69 resultatiivset söötu. Suurtest tiitlitest on tal ette näidata 2006. aastal Barcelona ridades võidetud Meistrite liiga tiitel ning 2002. aastal Brasiilia ridades võidetud MM-tiitel.

Viimase nelja aasta jooksul on Ronaldinho esindanud nelja erinevat meeskonda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles