Võrkpallikoondise mängudes Hollandiga on põhirõhk detailide lihvimisel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gheorghe Cretu
Gheorghe Cretu Foto: Toomas Tatar

Eesti meeste võrkpallikoondis mängib sel nädalal kolmel korral Hollandiga, mis on rahvusmeeskonnale viimasteks kontrollkohtumisteks enne järgmisel reedel Itaalias algavaid Euroopa meistrivõistlusi.

Neljapäeval, 1. oktoobril algab kohtumine Rakvere spordihallis kell 19:00, reedene matš saab hoo sisse kell 18:00. Kolmandat korda on koondised vastamisi laupäeval Tallinnas toimuvas treeningmängus. «Holland on täpselt selline meeskond, keda viimasteks kontrollmängudeks vajame. Tegemist on kõrgest klassist ja tugevat servi lööva vastasega,» rääkis Eesti meeskonna peatreener Gheorghe Cretu.

Augusti lõpust viibis rahvusmeeskond kolm nädalat treeninglaagris Poolas Lubinis, alates eelmisest neljapäevast on koondis Rakveres, kus antakse ettevalmistusele viimane lihv. «Viimasel treeningtsüklil on põhirõhk detailide viimistlemisel. Kontrollmängudes tahan ühtlasi platsil näha kõrget motiveeritust,» lisas peatreener.

Hollandiga oleme sel aastal juba kohtunud, kui madalmaade koondis võõrustas meid mais enne otsustavaid EM-valiksarja kolmanda ringi mänge. Esimesed mängud võitis Eesti 3:1 ja 3:0, kolmandas matšis said meie poolel mitmed põhimängijad puhkust ja võõrustajad noppisid 3:1 võidu.

Euroopa meistrivõistlustel kuulub Eesti B-alagruppi, kus meie vastasteks on Horvaatia, Itaalia ja Prantsusmaa. Alagrupist pääsevad edasi kolm paremat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles