Tallinna jõuab tohutu vaatajate arvuga sari, peategelasteks Eesti võitlejad

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksim Vorovski (keskel).
Maksim Vorovski (keskel). Foto: Viktor Burkivski

17. oktoobril näeb Eestis esimest korda ühte Euroopa kõrgetasemelist võitluskunstiüritust «King of Kings», kus teevad kaasa peamiselt K1-reeglite järgi teineteist alistada üritavad sportlased. Lahti seletatult: ringis on lubatud kasutada mitmesuguseid võitluskunste.

Kogu maailmas tuntust kogunud sarja korraldajad kasutavad võhikute pahviks löömiseks esmalt arve. Tavaliste etappide puhul levib pilt 20 keeles 150 riiki, ainuüksi Eurospordis vaatas viimast ülekannet üle 62 miljoni vaataja. Tõsi, ühte ülekannet korratakse umbes 20 korda.

Aga popp on «King of Kings» igatahes. Saku suurhalli kogunevaid pealtvaatajaid rõõmustab kindlasti, et peategelaste hulgas on ka Eesti võitlejaid. Kahes kõige prestiižsemas matšis ehk nn superfight’ides lähevad vastamisi praegune Eesti selle ala parim Maksim Vorovski ja reitingu esimene number ukrainlane Igor Ljapin ning Edvin-Erik Kibus võitleb Christian Bayaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles