Lewandowski uskumatu nädal: kolme mänguga kümme väravat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski
Robert Lewandowski Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi poolakast ründeäss Robert Lewandowski on leidnud kadestamisväärse väravasoone. Nimelt on 27-aastane mängija löönud viimases kolmes mängus koguni kümme väravat.

Kõik sai alguse nädala eest 22. septembril, kui Bayern oli koduliigas poolajapausiks Wolfsburgi vastu 0:1 kaotusseisus. Treener Pep Guardiola vahetas seejärel väljakule Lewansowski, kes lõi üheksa minutiga viis väravat ning tõi Bayernile 5:1 võidu. Laupäeval kohtus München koduliigas Mainziga ning teenis 3:0 võidu, kaks väravat lõi taas Poola ründaja.

Täna jooksis Lewandowski väljakule Meistrite liigas ning aitas Bayerni kindla 5:0 võiduni Zagrebi Dinamo üle. Poolaka arvele jäi seekord kolmväravat.

Kuigi Lewandowskit peetakse niikuinii Euroopa üheks parimaks ründajaks, siis viimase nädala jooksul suutis mees oma aktsiaid kindlasti kõvasti tõsta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles