Video: vali jalgpalli meistriliiga septembrikuu ilusaim värav

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Eesti Jalgpalli Liit koostöös Postimehega korraldavad igakuise hääletuse, et selgitada välja Premium liiga ilusaim värav 2015. Märtsist novembrini selgitatakse igas kuus välja võitja, kes pääseb finaali. Nii selguvad kaheksa finalisti, lisaks saavad finaali ka kaks parimat teist kohta. Hooaja ilusaima värava lööja kuulutatakse välja EJL hooajalõpugalal, mis toimub 22. novembril.

Premium liiga märtsikuu ilusaimaks väravaks nimetasid Postimehe lugejad Pärnu Linnameeskonna ründaja Taavi Lauritsa tabamuse, aprilli auhinna võitis Sillamäe Kalevi poolkaitsja Aleksandr Dubõkini efektne ülepuusalöök. Maikuu ilusaimaks väravaks peeti liiga väravaküttide edetabelis esikohta hoidva Levadia ründaja Ingemar Teeveri tabamust Flora vastu ning juunis teenis lugejatelt enim hääli Sillamäe keskkaitsja Igor Dudarevi poolt FC Flora vastu poolelt platsilt löödud värav. Juulikuu ilusaima värava lõi Nõmme Kalju poolkaitsja Reginald, augustis valiti aga parimaks Narva Transi poolkaitsja Vlasii Sinjavski tabamus.

2013 võitis Kristjan Tiirik (Tartu Tammeka)

2014 võitis Rauno Tutk (Tartu Tammeka)

Kandidaadid septembri ilusaima värava tiitlile:

A - Raido Roman (Viljandi Tulevik)

B - Dmitrii Barkov (Narva Trans)

C - Vjatšeslav Zahovaiko (Paide Linnameeskond)

D - Martin Vunk (Pärnu Linnameeskond)

E - Vladimir Avilov (FC Infonet)

F - Siim Luts (Tallinna Levadia)

Hääletus kestab kuni teisipäeva, 6. oktoobri südaööni!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles