Endine Kalev/Cramo mängija liitus NBA finalistiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Dunigan.
Michael Dunigan. Foto: Toomas Huik

Kevadel NBA finaali jõudnud, kuid seal mängudega 2:4 Golden State Warriorsile kaotanud Cleveland Cavaliersi korvpallimeeskond palkas keskmängija Michael Dunigani, kes hooajal 2010-11 kandis Kalev/Cramo särki.

26-aastase Duniganiga sõlmiti leping 28. septembril ja ta kuulub nüüd 22 mehe hulka, kelle Cavailers hooajaks üles andis. Seega alustab ta hooajaks ettevalmistust koos selliste superstaaridega nagu LeBron James, Kyrie Irving ja Kevin Love.

Dunigan saabus Eestisse 2010. aastal Iisraeli klubist Jeruusalemma Hapoel, kes laenas ta hooaja lõpuni Kalev/Cramole. Pärast Eestis veedetud aastat andis ta end üles NBA draft'is, kuid ei pääsenud valitute sekka ning sõlmis lepingu Itaalia kõrgliigas mängiva Casalega, siirdudes sealt peagi edasi Ukraina liigasse Dnipro-Azoti meeskonda.

Järgnevate aastate jooksul Lõuna-Koreas, Filipiinidel ja Austraalias pallinud Dunigan on mitu korda jala juba NBA ukse vahele saanud, kuid mitte kunagi lõplikult. 2012. aasta septembris sõlmis ta lepingu Memphis Grizzliesiga, kuid kuu aega hiljem loobus klubi tema teenetest. 2013. aastal osales taDunigan NBA suveliigas Miami Heati treeningutel ja kuulus mõnes mängus isegi algviisikusse, ent lepingut ei teeninud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles