Viljandi alistas dramaatilisel moel Põlva Serviti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistriliiga neljanda vooru keskses kohtumises olid täna vastamisi Käsipalliklubi Viljandi HC ja Põlva Serviti. Põneva lõpuga kohtumises jäi 29:28 peale Viljandi ja jätkab meistriliigas kaotuseta.

Viljandi sai mängu esimesel poolel kaheksa väravaga ette, aga lõpus tuli Põlva järgi ja viigistas mitmel korral seisu. Põlval oli viigiseisul 28:28 10 sekundit enne lõppu ka rünnakuvõimalus, aga nende väravavaht Eston Varusk tegi sööduvea. Seepeale tegi Ardo Puna Viljandi kasuks seitse väravat visanud Ott Varikule vea ja teenis punase kaardi.

Lisaks teenii Viljandi sellest episoodist seitsme meetri karistusviske, mille realiseeris Kristo Järve. Põlva enam väravavõimalust luua ei suutnud.

Kogu mängu resultatiivseim oli Põlva leegionär Andrei Ternovõi 10 väravaga. Viljandi on nüüd nelja vooruga kogunud ainult võite, Põlval on koos kolm võitu ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles