Kalev/Cramo alistas Rapla 17 punktiga

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo keskmängija Josh Boone.
Kalev/Cramo keskmängija Josh Boone. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo jätkas kontrollmänge Raplas ning alistas kohaliku Rapla Avise 80:63 (41:37). Mäng oli võrdlemisi tasavägine kuni viimase veerandajani, mille kalevlased võitsid 21:12, teatas klubi koduleht.

Taas oli heas hoos Josh Boone, kes tabas 14st viskest 9 ja kogus 19 punkti ning 9 lauapalli. Klubiga taasliitunud Rolands Freimanis lisas 12, Marco Killingsworth 10 ja Erik Keedus 9 punkti (mõlemad lisaks 7 lauda). Ka Brandis Raley-Ross ja Sten Sokk kogusid 9 silma, Rossilt veel 6 lauda ja Sokult 5 korvisöötu. Gregor Arbet ja vigastatud Rain Veideman mängu ei sekkunud.

Kahtlemata oli mängu suurimaks intriigiks Janar Soo esimene mäng kauaaegse koduklubi vastu. Soo kogus 13 minutiga 5 punkti, tabades kolmest viskest kaks.

Rapla poolel hiilgas William Artino 19 punkti ja 11 lauapalliga, Martin Paasoja lisas 8, Sander Saare 7, Indrek Kajupank ja Kristjan Voolaid 6 punkti. Ookeani tagant naasnud Janari Jõesaar piirdus 4 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles