Ronaldo lõpetas ligi pool aastat kestnud boikoti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Jalgpallur Cristiano Ronaldo rääkis pärast ligi pool aastat kestnud boikotti taas meediaga. Aasta alguses sai Ronaldol villand meedia huvist tema eraelu vastu ning mees polnud rahul, et tihtipeale tõmmati tema laused kontekstist välja.

«Ma ei soovi meediaga rohkem rääkida, kuna mulle esitatavad küsimused pole head. Miks te alati küsite minult asjade kohta, mis juhtusid kuus kuud tagasi?» rääkis ta El Partido de las 12-le. «Küsige mult tänase päeva kohta, mitte ärge surkige minevikus. Miks ma peaks alati teiega rääkima? Ma ei ole kohustatud seda tegema. Kui mina ei räägi, siis räägib ju keegi teine.»

Lõpuks jõudis teema tänapäeva ning juttu tuli Ronaldo väravarekorditest. Muuhulgas jõudis ta Madridi Reali kõigi aegade edetabelis Rauliga samale pulgale. «Olen õnnelik, et sain Reali suurimaks väravalööjaks – siia saabudes poleks ma osanud seda oodata. Olen olukorraga rahul ning ka Raul juba helistas ja õnnitles mind,» selgitas ta. Küsiti ka Ronaldo tuleviku kohta. «Ma ei tea, mis tulevikus juhtuda võib, kuid hetkel olen ma asjadega rahul. Saan hästi läbi nii peatreeneri kui klubi presidendiga. Olen Realis õnnelik, kuid ei tea, mida tulevik toob.»

Sellel nädalal lõi Ronaldo oma karjääri 500. värava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles