Treener kasutab Pupartit harjumatul positsioonil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart.
Keith Pupart. Foto: Rennes'i Volley

Raimo Pajusalu ja Keith Puparti koduklubi Rennes’i Volley alustas Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistlusi 1:3 (-20, 20, -22, -20) kaotusega kodusaalieelist kasutanud Ajaccio GFCOAle.

Pajusalu tegi kaasa terve mängu, Pupart sekkus üksikutel puhkudel vahetusest. Kui seni on Pupart tegutsenud nurgaründajana, siis tänavu on Rennes’i juhendaja Boriss Grebennikov kasutanud eestlast teise diagonaalründajana.

Kuna statistikas avaldatud numbrid on Pajusalu hinnangul tõest kaugel, siis Postimees eestlaste panust numbriliselt ära tooma ei hakka.

«Vastane on viimastel aastatel olnud tabeli lõpus, kuid nüüd on neil korralik meeskond,» lausus Pajusalu. «Ise jään rahule oma rünnakuga, blokk oli rahuldav, kuid serv jäi lahjaks. Arvan, et treener eelistab nurgaründajatena teisi mehi, sest neil rohkem kogemusi. Kuid olen kindel, et Puparti mänguaeg kasvab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles