Tänak: loodame üllatada ja saavutada korraliku tulemuse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Autoralli MM-sarjas kihutatakse sel nädalavahetusel taas punktidele, kui kavas on Korsika ralli. Stardis on loomulikult ka M-Spordi ridades kihutav Ott Tänak, kelle jaoks see on esimene Korsika ralli.

«Meie esmaseks ülesandeks on kogemuste hankimine. Esimene võistlus sellisel rallil on alati keeruline, kuid siiski tahame anda endast parima ja saavutada hea tulemuse,» rääkis Tänak The Checkered Flag vahendusel.

«Õppisime asfaldil sõidetud Saksamaa rallil uue auto kohta väga palju. Kui meil nüüd asjad õnnestuvad, siis on hea tulemus kindlasti võimalik. Peame säilitama rahu läbi terve nädalavahetuse. Loodetavasti suudame siiski inimesi üllatada ja saavutada korraliku tulemuse,» lisas Tänak.

Korsika rallile antakse start homme Eesti aja järgi kell 10.23. Homme on Korsikal kavas kolm kiiruskatset. Kolm kiiruskatset sõidetakse ka laupäeval ning pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles