Putin andis Sotši öisele etapile rohelise tule

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin koos Bernie Ecclestone'iga 2014. aasta Sotši F1 etapil.
Vladimir Putin koos Bernie Ecclestone'iga 2014. aasta Sotši F1 etapil. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas kavas oleva Venemaa etapi korraldajad ning F1 sarja boss Bernie Ecclestone on juba mõnda aega planeerinud Sotši GP muuta öiseks võidusõiduks ning nüüd on sellele plaanile omapoolse õnnistuse andnud ka Venemaa president Vladimir Putin.

Augustikuus käis Sotši etapi korraldaja Sergei Vorobjov läbirääkimistel Ecclestone'iga ning mehed kinnitasid, et plaan muuta 2017. aasta Sotši etapp öiseks sõiduks on endiselt jõus. Nüüd on Venemaa uudisteagentuuri Ria Novosti andmetel saadud selle plaaniga nõusse ka president Putin, kes esialgu öisele sõidule vastu oli.

Ria Novosti väitel pidas Putin öiste sõitude asjus vestluse asepeaministri Dmitri Kozakiga, kes presidendile augu pähe rääkis.

«Öine võidusõit? Siis ei näe keegi ju midagi!» muretses Putin.

«Vastupidi - kõik nähtav on veel vaatemängulisem. Singapuris on etapid kogu aeg öösiti ja seal on tavapärasest suurem kajastus, sest telerist vaadates on kõik nii värviline. Öösel on kõik veel ilusam,» lubas Kozak Putinile.

«No sellisel juhul hea küll,» vastas selle peale Putin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles