Inglismaa koondis tuleb Eesti vastu debütantidega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti-Inglismaa mäng.
Eesti-Inglismaa mäng. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Roy Hodgson teatas oma nimekirja kohtumisteks Eesti ja Leedu vastu ning seal on kaks debütanti.

Kui võis arvata, et Hodgson nimetab koondisesse Liverpooli ründaja Daniel Sturridge'i, kes äsja vigastusest naasis, siis nii ei läinud. Nädalavahetusel kaks iluväravat paugutanud Sturridge'i asemele võeti debüüti tegema hoopis tema meeskonnakaaslane Danny Ings, vahendas Soccernet.ee.

Teiseks uustulnukaks on Tottenham Hotspuri 19-aastane poolkaitsja Dele Alli, kes seni on kõikvõimalikes noortekoondistes mänginud.

Inglismaa koondise nimekiri: Jack Butland, Joe Hart, Tom Heaton, Ryan Bertrand, Gary Cahill, Nathaniel Clyne, Kieran Gibbs, Phil Jagielka, Phil Jones, Chris Smalling), John Stones, Dele Alli, Ross Barkley, Michael Carrick, Adam Lallana, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Jonjo Shelvey), Raheem Sterling, Danny Ings, Harry Kane, Wayne Rooney, Jamie Vardy ja Theo Walcott.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles