Vaata, millised on Eesti kõige sportlikumad perekonnad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neinar Seli
Neinar Seli Foto: Peeter Langovits / Postimees

Eesti Olümpiakomitee (EOK) tunnustab üheksandat korda Eesti sportlikumaid peresid, kelle valisid esile tõstmiseks välja maakondade spordiliidud. 2015. aasta sportlikuma perekonna tiitli pälvisid perekonnad Juhandi, Karjane, Loorman, Pilm, Aru, Prants, Kaasiku, Laumets, Tamm ja Randpere.

EOK president Neinar Seli avaldab tunnustust ja tänu peredele, kelle igapäeva lahutamatuks osaks on liikumine ja sport. «Treening, pikem jalutuskäik, aktiivselt veedetud vaba aeg, see on osa argipäevast, mis pakub peamiselt vaid positiivseid emotsioone, liidab ja ühendab ning arendab ja aitab püsida tervem. Mul siiralt hea meel tunnustada ja tänada perekondi, kelle koostegemiste üheks sagedaseks märksõnaks on sport,» ütles Seli.

Ta jätkas: «Nende tegevus, positiivne ellusuhtumine ja entusiasm on suureks eeskujuks meile kõigile. Liikuv ja sportlik pere on kokkuhoidev ja hooliv, seal sirguvad lapsed on tugevamad ja tervemad. Liikumist ja sporti väärtustav kodu on kindlasti ka üheks oluliseks eeltingimuseks ja vundamendiks, millele toetumine suurendab meie tulevikutähtede võimalusi jõuda tippspordis suursaavutusteni.»

Eesti sportlikuma pere tunnustuse pälvisid Põlvamaalt perekond Juhandi, Raplamaalt perekond Karjane, Valgamaalt perekonnad Loorman ja Pilm, Saaremaalt perekond Aru, Võrumaalt perekond Prants, Järvamaalt perekond Kaasiku, Jõgevamaalt perekond Laumets, Läänemaalt perekond Tamm, Viljandimaalt perekond Randpere.

Koostöös maakonna spordiliitudega valitud Eesti sportlikumad pered said koos tunnustusega EOKlt preemiaks reisi eeloleval nädalavahetusel toimuvale Tallinn International Horse Show’le koos ööbimisega hotellis L’Ermitage.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles