Augsburgi treener: unustame väravaid lüüa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Weinzierl
Markus Weinzierl Foto: SCANPIX

Ragnar Klavani koduklubi Augsburg kaotas eile Euroopa liigas 1:3 Belgradi Partizanile ning jätkab eurosarjas ilma ühegi punktita. Klubi tänavune hooaeg on alanud keeruliselt ning üheksast viimasest mängust on kaotatud koguni seitse.

Peatreener Markus Weinzierl tunnistas pärast eilset kaotust, et põhiprobleemiks on väravate löömine. «Selliseid mänge teame juba eelmistest nädalatest. Näeme palju vaeva, ehitame korralikult mängu ning tekitame palju võimalusi. Seejärel unustame aga väravaid lüüa,» ütles ta. «Peame muutuma efektiivsemaks.»

Eile ei kuulunud üllatuslikult Augsburgi koosseisu viimaste aastate kindel põhimees Klavan. Weinzierl pole eestlase olukorda kommenteerinud ning ka saksakeelsest meediast ei leia Klavani eemalejäämise põhjuseid. Postimehel pole õnnestunud Eesti koondise kaptenit seni tabada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles