Tour de France'i võitjal on 2016. aastaks ülikõrged eesmärgid

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Froome.
Chris Froome. Foto: SCANPIX

Sel aastal teist korda Tour de France'i üldvõitjaks tulnud britt Chris Froome on endale järgmiseks hooajaks seadnud ülikõrged eesmärgid. Esmalt soovib ta korrata Prantsusmaa velotuuri esikohta ja siis võita Rio de Janeiros peetavatel olümpiamängudel kaks kuldmedalit.
 

«Eesmärk on päris hiiglaslik. Mul tuleb lihtsalt igaks võistluseks eraldi keskenduda ja vaadata, kuidas minema hakkab. Aga sellise sihi seadmine on põnev, väga põnev,» ütles ta intervjuus Sky Sportsile.

«Rio olümpia grupisõit ja eraldistart sobivad mulle mõlemad väga hästi. Eraldistardis on üle 1000 tõusumeetri ja seega saab rada olema raske. Pealegi on sellel pikkust üle 50 kilomeetri, eraldistardi kohta on seda päris palju,» lisas Froome.

2016. aasta Tour de France peetakse 2.-24. juulini, Rio olümpia grupisõit on kavas 6. augustil, eraldistart neli päeva hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles