Rakvere Tarvas pani teises karikamängus esiliigaklubi paika

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber esiplaanil.
BC Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber esiplaanil. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpallimeeskond jõudis Eesti karikavõistluste veerandfinaali, kui kaheksandikfinaali korduskohtumises alistati Rakvere Rahu hallis esiliigaklubi Tartu Kalev/Estiko 111:65. Tartus peetud kohtumises jäi Tarvas peale vaid 82:75.

Roberts Stumbris tõi Rakverele 26 punkti, David Haughton lisas 19 punkti ja 15 lauapalli. Kalev/Estiko resultatiivseim oli Artur Liiv 17 punktiga, lisaks noppis ta 14 lauapalli. Veerandfinaalis läheb Tarvas vastamisi ilmselt TLÜ/Kaleviga.

Kaheksandikfinaalipaaris TTÜ - Rapla Avis peeti TTÜ hallis esimene kohtumine ja seal jäid 78:74 peale külalised. Raplat vedasid ameeriklased Will Artino ja Devin Brooks - esimese saagiks jäi 23 punkti, 10 lauapalli ja neli vaheltlõiget, Brooks lisas 19 punkti, üheksa lauapalli ja neli resultatiivset söötu. TTÜ-le tõi Kiur Akenpärg 20 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles