Peatreener Cretu kiitis Vennot ja uuele lepingule veel ei mõtle

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eest - Holland.
Eest - Holland. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu sõnas pärast Hollandi alistamist, et seekord suutsid mängijad kokkulepitud asjadest rohkem kinni pidada ja kiitis poolhaigena mänginud Oliver Vennot.

«Mängu alguses ei olnud keskendumine parim ja tegime rumalaid vigu, ent seejärel suudeti kokkulepitud asjadest kinni pidada,» sõnas Cretu. «Holland ei leidnud täna meie pidurdamiseks vastukäiku.»

«Oliveril oli veel eile õhtul palavik, aga ta suudab ka tõbisena teatud tasemel mängida ja on koondisele väga vajalik. Aga ka Reneel (eile Vennot asendanud Renee Teppan-M.G.) on vaja sellisel tasemel vastastega kätt proovida ja ma ei taha Oliveri kõikides kohtumistes ka kasutada, ei saa teda ju ära tappa. Torinos on teda kolmel päeval vaja,» rääkis juhendaja diagonaalründajate kasutamise kohta.

Pärast eilset  mängu pahandas juhendaja vilistavate fännide käitumise üle ja ütles pahameeles, et nood võivad pärast tema lepingu lõppu ise juhtimise üle võtta. Tema leping saab läbi pärast EMi. «Hetkel ma uuele lepingule ei mõtle, see ei ole siin kõige olulisem teema, millele praegu mõelda,» kommenteeris ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles