Maailmameister Ogier katkestas Korsika ralli

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier sõitmas Korsikal Volkswagen Polo R-iga.
Sebastien Ogier sõitmas Korsikal Volkswagen Polo R-iga. Foto: SCANPIX

Autoralli MM-sarjas juba üldarvestuse tiitli kindlustanud Sebastien Ogier oli sunnitud Korsika ralli avapäeva lõpus katkestama ja sellel nädalavahetusel enam kõrgete kohtade eest võidelda ei saa.

Ogier sõitis oma Volkswagen Pologa teenindusalast Bastia linnas asuvasse kinnisesse parki, aga pidi 10 kilomeetrit enne lõppu käigukastirikke tõttu peatuma. Ogier sai küll mehhaanikutelt telefoni teel nõuandeid, aga ei suutnud siiski autot liikuma saada.

Ogier lubas küll homme Rally 2 süsteemis uuesti rajale tulla, aga kuna ta sai katkestamise tõttu 10 minutit trahvi, siis langes ta üldarvestuses 55. kohale. Prantslasel oli probleeme ka päeva viimasel katsel, kui ta sõitis vastu kivi, pidi rehvi vahetama ja langes ajakaotuse tõttu kümnendaks.

Korsika rallit juhib avapäeva järel üllatuslikult Ott Tänaku tiimikaaslane M-Spordist Elfyn Evans, eestlane kaotab talle 1.15 ja on kokkuvõttes 11. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles