Tallinna koolisõidu MK-etapi võitis ukrainlanna, Dina Ellermann sai kümnenda koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inna Logutenkova.
Inna Logutenkova. Foto: Aldi Alev

Tänase võistluspäeva peasündmuseks Tallinn International Horse Showl oli koolisõidu Kesk-Euroopa liiga maailmakarika etapp, mille võitis ukrainlanna Inna Logutenkova hobusega Don Gregorius.

Täna peetud muusikalises vabakavas osales 13 võistluspaari. Parima tulemuse saavutas favoriit Inna Logutenkova, kes hobusega Don Gregorius saavutas tulemuse 76,275 protsenti, mis andis konkurentide ees veenva edu. Kui eilne Loguntekova ja Gregoriuse sooritus jättis veidi soovida, siis täna õnnestus kõik oluliselt paremini, mida näitab ka tulemus.

Teise koha saavutanud Rootsi paar, eilsed võitjad, Jennie Larsson ja Zircoon Spring Flower jäid võitjatest maha pea kolm protsendipunkti, lõpetades tulemusega 73,425. Kolmas koht kuulus tulemusega 72,9 venelanna Tatyana Dorofeevale hobusega Kartsevo-Upperville.

Eestit esindanud Dina Ellermann ja Landyś Akvarell saavutasid tänases võistluses kümnenda koha tulemusega 68,625 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles