Viljandi alustas karika kaitsmist võidukalt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Voika mängis sellel hooajal Türgi kõrgliiga meeskonnas.
Kristo Voika mängis sellel hooajal Türgi kõrgliiga meeskonnas. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti meeste käsipallikarikavõistluste teise ringi avakohtumises sai Viljandi HC võõrsil 34:25 (17:11) jagu Oskarist.

Karikakaitsja Viljandi suurimad skooritegijad olid Kristo Voika 7, Mikk Varik 6 ja Ott Varik 5 tabamusega. Esiliigaklubi Oskari resultatiivseimateks osutusid Ergo Koskela 7, Priit Kotsar 6 ning Ando Lipp 4 väravaga.

Viljandi peatreener Marko Koks ütles, et meeskond ei mänginud täie võimsusega. «Oleksime võinud ka suuremalt võita, kuid üheksaväravaline edu on korduskohtumiseks normaalne. Tegutsesime jõudu säästvalt, samuti oli meil probleeme keskendumisega, sest mängisime esiliiga klubiga,» lisas Koks.

Oskari juhendaja Vahur Vetevool nentis, et meeskonnad olid siiski veidike erinevast klassist. «Esitasime parema partii, kui numbrid seda näitasid. Läks nii nagu arvata võis. Kui mänguplaanist kinni pidasime, siis saime hakkama, kuid tehnilise praagi karistasid nad kiirrünnakutega ära. Lisaks sellele andis tunda treenituse vahe,» rääkis Vetevool.

Korduskohtumine peetakse 21. oktoobril algusega kell 19 Viljandis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles