Tiitlikaitsja kohutav hooaeg jätkub: Chelsea teenis liigas juba neljanda kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea mängijad Gary Cahill (vasakul) ja John Terry olid taaskordse kaotuse järel löödud.
Chelsea mängijad Gary Cahill (vasakul) ja John Terry olid taaskordse kaotuse järel löödud. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas on hooaega kohutavalt alustanud tiitlikaitsja Londoni Chelsea, kes teenis kaheksandas mänguvoorus oma hooaja neljanda kaotuse.

Tabeli viimaste hulgas olevad Jose Mourinho hoolealused võõrustasid täna Southamptonit ning läksid kohtumist Williani 10. minuti tabamusest juhtima. Steven Davis suutis avapoolaja lõpus, 43. minutil Southamptoni poolt viigistada ning poolajapausile mindi seisul 1:1.

Teisel poolajal skooris esmalt 60. minutil külaliste poolt Sadio Mane ning 72. minutil omakorda Graziano Pelle. Rohkem väravaid kohtumises ei löödud ja nii pidi Chelsea koduväljakul vastu võtma 1:3 kaotuse.

Kaheksast mängust on tiitlikaitsja suutnud tänavu võita vaid kaks, lisaks on nende saldos kaks viiki ning neli kaotust. Chelseal on seega koos vaid kaheksa punkti ja sellega ollakse 16. kohal. Southampton kerkis tänase võiduga hetkel 10. kohalt ühe koha kõrgemale.

Liigatabelit on 18 punktiga juhtimas Manchester City. 16 punktiga on teisel kohal Manchester United, kes kohtub homme Arsenaliga, kellel on omakorda hetkel ette näidata 13 punkti ja kuues koht tabelis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles