Hunt ja Hundid on suures hädas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt (nr. 20).
Rimo Hunt (nr. 20). Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Seitse korda Eesti jalgpallikoondist esindanud ja ühe väravagi löönud ründaja Rimo Hundi koduklubi Kõzõlorda Kaisari seis on Kasakhstani liigas pehmelt öeldes kriitiline ning võitu ei suudetud võtta ka Okžetbesi vastu, kirjutab Soccernet.ee.

29-aastane eestlane platsile ei pääsenud ning Huntide hüüdnime kandev võistkond sai esimese poolaja väravast 0:1 kaotuse. Liigatabelis ollakse 14 punktiga eelviimasel, üleminekumängudele viival kohal, kuid viimane, Karagandõ Šahter, on samadel punktidel. Ellu jättev koht on aga vaid punkti kaugusel, kõrgemale enam pole sisuliselt võimalik tõsta.

Aprilli alguses vigastada saanud Sergei Mošnikov pole endiselt tagasi veel tulnud. Eile võitis tema tööandja Kostanaj Tobol just eelmainitud Šahteri seisuga 2:1. Toboli paikneb tabeli alumise kuuiku esimesel real 26 punktiga, neli vooru enne hooaja lõppu edestatakse Okžetbesi kahe punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles