Kalev/Cramo alustas Ühisliiga hooaega kindla kaotusega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo korvpalliklubi tutvustas Arigato spordiklubis algava hooaja meeskonda, treenereid ja tantsutüdrukuid.
Kalev/Cramo korvpalliklubi tutvustas Arigato spordiklubis algava hooaja meeskonda, treenereid ja tantsutüdrukuid. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond tegi täna algust mängudega Ühisliigas, kui võõrsil kaotati Tšehhi klubile Nymburk 65:79. Poolajaks oli Kalev/Cramo taga 34:44.

Kalev/Cramo resultatiivseimad olid Rolands Freimanis ja Josh Boone 14 punktiga, Brandis Raley-Ross ja Sten Sokk lisasid mõlemad 10 punkti. Nymburki poolelt viskas Michael Dixon 19 punkti. Järgmisena kohtub Kalev/Cramo Ühisliigas järgmisel pühapäeval võõrsil Saraatovi Avtodoriga.

Mängu käik:

Tere õhtust! Kalev/Cramo ja Nymburki kohtumise alguseni on jäänud kümme minutit.

Mäng algas!

Algkoosseisud: Nymburk: Chasson Randle, Jiri Welsch, Howard Sant-Roos, Maxime de Zeeuw, Julian Vaughn. Kalev: Sten-Timmu Sokk, Brandis Raley-Ross, Gregor Arbet, Rolands Freimanis, Josh Boone.

4:5

Freimanis ja Boone viivad Kalev/Cramo 5:4 juhtima.

8:8

Nymburk läheb korraks ette, aga Raley-Ross viigustab seisu.

16:8

Nymburk tabab järjest kaks kolmest ja siis kaotab Kalev audi sisseviskel palli ning vahetusest mängu sekkunud Michael Dixon paneb pealt.

16:8

Esimese veerandaja lõpuni alla viie minuti.

22:13

Kalevi kaotusseis on endiselt ligi kümme punkti.

26:13

Esimene veerandaeg on läbi.

33:22

Boone surub palli korvi ja Kalev jõuab pisut lähemale.

36:28

Erik Keedus tabab kaks kolmepunktiviset.

36:28

Poolaja lõpuni alla nelja minuti.

44:34

Kalev kaotab esimese poolaja kindlalt.

44:34

Freimanis on Kalev/Cramole toonud üheksa punkti, Boone on lisanud seitse punkti ja neli lauapalli. Nymburki resultataiivseimad on Randle, Hruban ja Dixon seitsme punktiga.

44:34

Teine poolaeg on alanud.

48:43

Freimanis tabab kolmese ja Kalev pole pikka aega nii lähedal olnud.

59:49

Nymburk saab ridamisi kiirrünnakuid ja vahe kasvab taas.

63:52

Sten Olmre tabab kolmese.

63:52

Kolmanda veerandaja lõpuni alla pooleteise minuti.

65:53

Kolmas veerandaeg läbi.

70:53

Tšehhide noor ääremängija Martin Peterka suurendab Nymburki edu veelgi. Mängu lõpuni 6.44.

72:60

Killingsworth ja Boone tabavad, aga nelja minutiga pole 12 punkti lihtne tagasi teha.

72:62

Raley-Ross toob Kalevi veel pisut lähemale.

77:65

Vabavisked suurendavad taas Nymburki edu, mängu lõpuni vaid kaks ja pool minutit.

79:65

Mäng on läbi, Kalevile selge kaotus.

Enne mängu:

Nymburk ja Kalev on varem ühisliigas kohtunud neli korda ning mõlemad on saanud kaks võitu. Viimati mängiti tänavu märtsis ning Kalev jäi 24 punkti visanud Gregor Arbeti ning 15 punkti ja 12 resultatiivset söötu kogunud Scott Machado vedamisel võõrsil kindlalt 92:73 peale.

Hulk täna platsile jooksvaid mehi oli viimati vastamisi kuu aega tagasi Riias toimunud EM-finaalturniiril, kus Eesti kaotas Tšehhile 57:80. Eesti koondislastest kuuluvad Kalev/Cramo ridadesse Arbet, Sten-Timmu Sokk ja Erik Keedus, kahjuks ei saa avamängus kaaslasi aidata jalavigastusest paranev Rain Veideman. Tšehhi koondislastest mängib Nymburkis nelja hooaja pikkuse NBA-kogemusega Jiří Welsch, samuti Pavel Houška, Vojtěch Hruban ja Petr Benda.

Lisaks kuulub meeskonda belglane Maxim de Zeeuw, kes sai EMi teisel päeval samuti Eesti üle võidurõõmu maitsta. Kalevi eest näeb täna aga mängimas uusi täiendusi Brandis Raley-Rossi, Marco Killingsworthi ja NBA-kogemusega Josh Boone'i. Samuti on meeskonnaga taas liitunud mullugi Kalevi särki kandnud lätlane Rolands Freimanis. EMil pidi Freimanis koos Läti koondisega seitsmenda koha mängus tunnistama just tšehhide paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles