Pahane Tänak: kehv hommik, väga palju infot on kiiruslegendist puudu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korsika ralli teine päev.
Korsika ralli teine päev. Foto: Timo Anis

Rehvivalikul eksinud Ott Tänak leppis Korsika ralli pühapäevasel esimesel kiiruskatsel alles 15. ajaga, mis kukutas ta ralli üldarvestuses kaks katset enne lõppu 11. kohale. Teisel katsel tõusis eestlane tagasi kümnendaks, kuna Kevin Abbring katkestas, kuid oma sõiduga ei olnud Tänak sugugi rahul.

«Pühapäeva esimene katse oli senistest Korsika ralli katsetest kõige vahelduvamate tingimustega. Metsa vahel oli tõeliselt keeruline sõita ja teeolusid oli raske hinnata. Kuid loodetavasti pole kaks viimast katset nii märjad ja saame kuivemal teel kiirust tõsta. Pöidlad pihku!» kommenteeris Tänak 36,71 km pikkusel kiiruskatsel valitsenud olusid Facebooki vahendusel.

Pühapäevase teise katse järel oli Tänak juba märksa pahasem, sest tal ei õnnestunud endiselt soovitud hoogu leida. «Endiselt keeruline. Väga palju informatsiooni on legendist puudu, seetõttu puudub mul kindlustunne ja keeruline on kiiremini sõita. Närviajav hommik,» lausus Tänak pärast katse lõppu, vihjates sellega tõenäoliselt esiauto kehvale tööle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles