Peasekretär taas koondise vaateväljas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Salm.
Jüri Salm. Foto: Toomas Huik / Postimees

Haapsalus toimunud vehklemise Eesti karikavõistlustel võitis Sten Priinits finaalis 15:11 Jüri Salmi, Eesti Vehklemisliidu peasekretäri. Viimastel aastatel harrastajana trenni teinud Salm on Peeter Turnau terviseprobleemide tõttu taas koondiseplaanidesse kaasatud.

«Kuna Turnau on pikemalt eemal, siis on Salm ilmselt meie neljas number (esimesed kolm meest on Nikolai Novosjolov, Priinits ja Marno Allika – K.T.),» ütles peatreener Igor Tšikinjov. «Olude sunnil on hetkeseis tõesti selline,» lisas Salm, kes eilses poolfinaalis võitis 15:10 kahekordset maailmameistrit Novosjolovit. «Eks ta andis lõpu kuidagi kergelt ära, kuid selline võit tekitab muidugi hea tunde,» ütles hõbedamees. Lisaks Novosjolovile sai eile kolmanda koha ka Allika.

Kui oktoobri lõpus toimuvale Berni MK-etapile sõidab Salm ilmselt sportlasena, siis novembris toimuval Tallinna MK-etapil ta kaasa teha ei saa, kuna võistluse korraldamise kõrvalt ei jää spordi tegemiseks lihtsalt aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles