Tänak: ootan juba Hispaania rallit

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Rallisõitja Ott Tänak leppis Korsikal lõppenud autoralli MM-etapil 10. kohaga ja tõdes, et ei leidnud keerulistes oludes piisavalt enesekindlust. Teisel M-Spordi sõitjal Elfyn Evansil kulges kõik hoopis paremini ja Walesi piloot lõpetas koguni teisena.

«Nädalavahetus Korsikal on meile väga keeruline olnud. Loomulikult teame, et Elfyniga sama kiiresti sõitmine oleks võimalik olnud, aga meil polnud selleks lihtsalt enesekindlust,» ütles Tänak M-Spordi pressiteate vahendusel.

«Kui rada oli kuiv, siis oli tegelikult päris hea sõita ja meil oli rütm olemas. Siiski on meil sellistes olukordades veel palju õppida,» lisas ta.

Järgmine MM-ralli peetakse oktoobri lõpus Hispaanias Kataloonias. «Olen kindel, et stabiilsus tuleb kunagi ka Korsikal, aga praegu ootan juba uut rallit. Jõuame tagasi kruusateedele ja asfaldikatsed saavad olema loodetavasti ühtlasemates tingimustes,» rääkis Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles