Kas Tänak lasi tiimikaaslase lõplikult eest?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ei leidnud Korsika rallil õiget kiirust.
Ott Tänak ei leidnud Korsika rallil õiget kiirust. Foto: Timo Anis

AUTORALLI. Karjääri esimesel Korsika rallil osalenud Ott Tänak tunnistas võidukihutamise kümnenda kohaga lõpetanuna, et nii halba võistlust ei olegi ta kunagi teinud. Eelmise nädala alguses avaldas Tänak veel arvamust, et Saksamaa asfaldirallil saadud kogemused lubavad tal ka Korsikal teha hea etteaste, kuid tegelikkuses eestlasest parematele vastast ei olnud. Samal ajal tegi hooaja parima võistluse tema tiimikaaslane Elfyn Evans.

Kui tänavuse hooaja viiendaks etapiks tuli M-Sport välja uue Ford Fiesta rallimasinaga, leidis tiimi boss Malcolm Wilson, et edaspidi peaksid nad senisest rohkem hakkama heitlema poodiumikohtade nimel. M-Spordi meestest kohanes uue masinaga kõige paremini Tänak, kes tõusiski Poolas kolmandana poodiumile. Evansile jagus rohkem kriitikat, kuid Korsika rallil suutis ta teise kohaga kõik heastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles