Raskete aegade kiuste kõrge kolmas koht

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu Klettenberg ja Ulrike R.
Kertu Klettenberg ja Ulrike R. Foto: Albert Truuväärt

RATSUTAMINE. Kertu Klettenberg tegi eile Saku suurhallis Tallinn International Horse Show’l võimsa esituse, kui sai maailmakarika sarja kuuluval takistussõidul kõrge kolmanda koha. 26-aastane ratsutaja oli pärast võistlust loomulikult rahulolev, kuid samas enesekriitiline: «Isegi natuke julgem oleks võinud olla ja veel kiiremini sõita.»

Baltimaade suurimale hobuüritusele pandi eile punkt 140–160 cm klassi takistussõiduga, mis oli Saku suurhalli meelitanud rohkearvulise publiku. Kõrgetasemelisel võistlusel oli stardis viis eestlast, neist nimekamad Eesti tippude hulka kuuluvad Gunnar Klettenberg ja Rein Pill. Neljale eesti mehele, sealhulgas oma isale silmad ette teinud Kertu Klettenbergi sõnul ei läinud ta otseselt nii kõrget kohta püüdma, sest hobune Ulrike R oli aasta aega kõõlusevigastusega eemal olnud ning see oli tal esimene võistlus sel aastal.

«Rohkemat ei oskaks kuidagi tahta,» tunnistas Klettenberg, kelle sõnul sai Ulrike R suurepäraselt hakkama ka kodupubliku ees esinemise pingega. «Oi, mulle tundus, et täna (eile – toim) nautis ta seda väga, kui plaksutati ja kaasa elati. Ta üldiselt ei lase end väga häirida sellistest asjadest, autasustamise ajal seisab alati rahulikult.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles