Fotod: Bayern alistas kindlalt Dortmundi, rekordseeria pikenes

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaa jalgpallimeistrivõistluste kaheksandas voorus läksid vastamisi tabeli kaks esimest ning kindla võidu teenis Müncheni Bayern. Koduväljakul mänginud Bayern alistas Dortmundi Borussia lõpuks 5:1.

Bayern asus kohtumist 26. minutil Thomas Mülleri tabamusest juhtima ning 35. minutil realiseeris Müller ka penalti. 36. minutil vähendas Dortmundi poolel kaotusseisu Pierre-Emerick Aubameyang ning avapoolajal rohkem väravaid ei löödud.

Aubameyang on nüüd väravani jõudnud kõigis senises kaheksas Bundesliga voorus. Kaheksas voorus järjest väravani jõudmine on loomulikult ka Bundesliga rekord. Kokku on Aubameyangil tänavu Saksamaa kõrgliigas kirjas 10 väravat.

Teisel poolajal tegid skoori endised Dortmundi mängumehed, kui kaks väravat lõi Robert Lewandowski (46. ja 58. minutil) ning Mario Götze (66. minutil).

Bayernil on tabeliliidrina kirjas nüüd 24 punkti, Dortmund on 17ga teine, Schalke 16ga kolmas. 14 silma on kogunud Berliini Hertha, Köln ja Ingolstadt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles