Martin Loo saavutas Kreeka mitmepäevasõidul teise koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: PB Creative Philip Beckman

Kreekas, Salamina saarel peetud maastikurataste UCI kategooria mitmepäevasõidul saavutas Martin Loo kokkuvõttes teise koha.

Kolmest etapist koosnenud jõuproovil Loo viimase etapi võitis, kuid üldarvestuses tuli võitjaks prantslane Stephane Tempier. Kahte paremat jäi lõpuks lahutama 13 sekundit, kolmanda koha saavutanud austerlane Alexander Gehbauer kaotas võitjale 15 sekundit.

«Tuur läks tõusvas joones, tulemused etappidel paranesid ja tõusin ka kokkuvõtte arvestuses. Teise etapi kohad otsustati sprindi finišiga ja saavutasin seal kolmanda koha. Kolmas ja ka viimane etapp oli kõige raskem ja hea, et olin raja eelnevalt läbi sõitnud. Esimene pool koosnes peamiselt tõusudest ja väga lühikestest laskumistest, järjest ronisime mööda väga kiviseid ja lahtise pinnasega teid,» kommenteeris Loo.

Ta jätkas: «Teadsin, et see on kõige keerulisem osa sõidust ja tuleb grupis püsida. 3km enne lõppu peale lühikest seina-tõusu panin minema. Vahed kokkuvõtte arvestuses olid väikesed ja viimane osa rajast kiire, kivine ja liivane ning seal hea võimalus aega võita või kaotada. Võitsin etapi ning lisaks tõusin kokkuvõttes teiseks.»

Martin Loo osaleb sel nädalavahetusel Eesti meistrivõistlustel cyclocrossis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles