Kas needuse tõttu jääb ka Hollandi jalgpallikoondis EMilt kõrvale?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollandi jalgpallikoondis on EM-valiksarjas tõsistes raskustes ja praeguse seisuga Arjen Robbenit järgmisel suvel EMil ei näe.
Hollandi jalgpallikoondis on EM-valiksarjas tõsistes raskustes ja praeguse seisuga Arjen Robbenit järgmisel suvel EMil ei näe. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Täpselt nädala aja pärast ehk 13. oktoobril pannakse punkt järgmisel suvel peetava jalgpalli EMi valiksarja alagrupiturniirile. Võrreldes varasemaga on suurenenud valiksõela läbivate koondiste arv ja järgmisel suvel mängib Prantsusmaal 24 meeskonda. Sellele vaatamata võib üks suuri jalgpalliriike Holland finaalturniirilt eemale jääda.

Kui EMile pääsevate meeskondade arvu suurendati 24-le, siis võis eeldada, et suurematele jalgpalliriikidele muutub valiksarja läbimine lihtsalt vormistamise küsimuseks. Nüüd aga tundub, et MMide pronksmedaliste saatev needus mõjub ka siis, kui EMile pääsevad ligi pooled Euroopa jalgpallikoondised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles