Barcelona saadab Neymari eridieedile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallur Neymar saab järgmised paar nädalat ilma mängukoormuseta olla ning klubi loodab ta selle aja jooksul oktoobri ja novembri rasketeks mängudeks tippvormi saada.

Brasiilia täht on hetkel koondiste tasemel mängukeelu all ja jäi seetõttu Selecao viimasest valikust välja, vahendab Soccernet.ee.

Järgmised kaks nädalat tuleb Neymaril Barcelonas veeta ning selle jooksul peaks ta läbima omamoodi ettevalmistusperioodi, mis peaks ta Barcelonat ees ootavateks rasketeks kuudeks, mille jooksul mängitakse muu seas Real Madridiga, paremasse vormi viima.

Goal.com vahendab, et brasiillasele on valmistatud väga spetsiifiline treeningkava, mis koosneb tööst treeningväljakul ning kodus. Lisaks on tema kokk koostöös toitumisekspertidega mehele uue dieedi välja töötanud, et treeningutest maksimum välja võtta.

Barcelonal on heas vormis Neymarit hädasti vaja, sest Lionel Messi on vigastuse tõttu mõnd aega platsilt eemal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles