Eestlannad alustasid Soomes resultatiivselt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Miilen
Kristiine Miilen Foto: volley.ee

Kui viimastel hooaegadel Soome parimas naiskonnas Salo LP Viestis mänginud Anu Ennok siirdus alanud hooajaks Šveitsi kõrgliigasse, siis on Eesti naiste võrkpall põhjanaabrite juures endiselt esindatud.

Tartu Ülikool/Eedenist Rovaniemi Woman Volley naiskonda siirdunud Kristiine Miilen on koduklubil aidanud kolmest mängust võita kaks. Kui avavooru 0:3 (-22, -19, -22) kaotusmängus Orivesi Ponnistusele märgiti eestlanna arvele 10 (+4) punkti ja teise vooru 3:1 (-23, 21, 23, 20) võidumängus LiigaPloki üle 16 (+7) punkti, siis kolmandas voorus oli Millen tõeliselt hoos. Nimelt pidas Rovaniemi esindus esimese etteaste kodupubliku ees, mis lõppes rakse 3:0 (23, 22, 22) paremusega eelmise hooaja finalisti LP Kangasala üle. Eestlanna realiseeris rünnakuid 51 protsendiliselt (37-st 19) ja kogus lõpuks 23 silma, jäädes koguni 16 punktiga plusspoolele. Suurepärase soorituse teinud Miilen valiti ka mängu parimaks, kirjutab volley.ee.

«Esimestes võõrsil toimunud mängudes pabistasin natukene rohkem, kui oleks pidanud. Kahju, et OrPo-lt tuli vastu võtta kaotus, sest mängisime ise 6-7 punktilised eduseisud maha. Eilne kodumäng oli juba hoopis teisest puust. Suutsime rasketest seisudest edukalt välja tulla ning iga geimi lõpus enda tahtmise maksma panna. Kangasala vastu mängisin julgelt ja mis seal salata, ka publiku tugi aitas. Olen rõõmus, et olen ennast põhikuuikusse võidelnud,» rääkis Miilen.

«Trennide ja treenerite kohta jätkub mul ainult kiidusõnu. Peatreener Teemu on ülimalt rahulik ja tasakaalukas mees, kes tõstab oma häält harva. Trennides käib kõva töö, samas õhkkond on pingevaba ja mõnus. Võin öelda, et oma esimese Rovaniemis veedetud pooleteise kuuga olen enam kui rahul ning ootan juba huviga, mis edasine hooaeg toob,» lisas eestlanna.

Pieksämäki Volley temporündaja Eliise Hollas on kaasa teinud kõigis kolmes senitoimunud voorus. Hollase arvele märgiti kahes võidumängus vastavalt 13 ja 10 silma. Viimati kaotati eelmise hooaja kolmandale HPK naiskonnale 1:3 (23, -15, -23, -23). Hollas lõi üheteistkümnest rünnakust punktiks kuus, lisas kaks blokipunkti ja ühe serviässa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles